علت کم بودن بخار در بخارشوی

علت کم بخار کردن بخارشوی-

علت کم بودن بخار در بخارشوی یکی از مشکلات این دستگاه می باشد که در تعمیر بخار شور توسط تکنسین ها متخصص ماندگار تعمیر بر طرف می گردد. در این مقاله به دلایل اصلی که موجب به وجود آمدن این مشکل می شود اشاره میکنیم.

سوراخ شدن بویلر به علت استفاده از آب غیر مقطر و تاثیر آن در کم شدن بخار در بخارشوی-
سوراخ شدن بویلر به علت استفاده از آب غیر مقطر و تاثیر آن در کم شدن بخار در بخارشوی-

رسوب گرفتگی بخارشوی

هنگامی آب در بویلر دستگاه به وسیله المنت به جوش می آید، املاح بافی مانده از آب در قسمت های مختلف بخارشور باقی مانده و موجب کم کردن میزان بخار خروجی از بخارشوی می شود.

در صورتی که از آب مقطر در دستگاه استفاده شود، شدت بخار در بخار شور کم نخواهد شد. آب معمولی یا همان شهری به دلیل داشتن عناصر مانند کلر، پتاسیم، فلوراید و … بعد از جوش آمدن، این املاح را از خود به جای می گذارد.

رسوب گرفتن المنت بخارشوی در کم بودن بخار-
رسوب گرفتن المنت بخارشوی در کم بودن بخار-

مشکلات در المنت

در اثر استفاده مداوم و طولانی مدت از دستگاه های با کیفیت پایین، به المنت بخارشور فشار آمده و به مرور المنت نیم سوز شده و یا از بویلر فاصله میگیرد و به همین دلیل توانایی لازم برای ایجاد گرما در بویلر را ندارد و موجب کم شدن بخار در بخارشور می شود.

سنسورها دستگاه

سنسورها دستگاه وظیفه قطع و وصل کردن ولتاژ ورودی المنت ها را دارند. در صورتی که این سنسورها عملکرد استاندارد خود را از دست بدهند موجب میشود المنت استاندارد خود را از دست بدهد. در این صورت ممکن است المنت یا کم کار کرده که موجب کم بودن بخار در بخارشوی شود و یا زیاد کار کند که باعث انفجار دستگاه شود.

برد بخارشوی

بعضی از مدل های بخارشور دارای برد الکتریکی می باشد که زمانی که برد به مشکل بخورد موجب می شود تا دستگاه به درستی کار نکند و یکی از مشکلاتی که در دستگاه ایجاد می کند، کم شدن بخار در بخار شوی است.

پمپ های بخارشور

بخارشور دارای پمپ های مختلفی می باشد. یکی از این پمپ ها در دسته قرار دارد و وظیفه نگهداری بخار در دسته را دارد.اختلال در کارکرد این پمپ ممکن است دو نوع مشکل برای دستگاه ایجاد کند.

1- بخار را به طور کامل از خود عبور ندهد که باعث کم شدن بخار در بخارشوی می شود.

2- بخار را به طور کامل از خود عبور می دهد و اجازه جمع شدن بخار را در پشت خود نمی دهد.

پمپ دیگر وظیفه هدایت آب را از مخزن به بویلر دارد. چنانچه این پمپ به مشکل بخورد، میزان آب به میزان کافی به بویلر نمی رسد و در نتیجه بخار کافی هم تولید نمی شود.

شیر برقی

در صورتی که در هنگام استفاده از دستگاه، به صورت مداوم بخار به وسیله مصرف کننده قطع و وصل شود در طولانی مدت موجب سوختن و یا گیر کردن شیر برقی می شود که باعث بخار ندادن و یا کم بخار دادن بخارشوی می شود.

عامل دیگری که موجب خرابی شیر برقی می شود، اثرات املاح آب بر روی این قطعه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code